Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ord

 

hans ord har tagit slut, sinat

sonat

frihet han andas kommer inte att kväva

 

lycka är att nöja sig

det är vad han tror i sådana stunder av

självbeskådan

 

himlen är alltid blåare i tropikerna

han vet det utan att ha sett, andats

hans kyla är inte en klimatfråga eller språkets

den förbränner sakta, utan syre

 

syner om katastrofer, panik, brända sinnen

han gjuter olja på skräcken med sin lena röst

sina amsagor




Fri vers av cilax VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-09-09 19:53



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Leder självbeskådan till insikt eller självbedrägeri?
2012-09-14

  Börje Larsson
gillar språket, bilderna....bra!
2012-09-14

  hansensson
Spännande text. Inget ont förgås av amsagor, eller?
2012-09-13

  Nanna X
amsagor är ett märkligt ord
2012-09-09

  smultronbergen VIP
Diktjagets tyngd känns in i märg,
Med skicklig teatralisk brygga
fångar du det oförklarliga, som
när ord tar slut, anas där en början
, måhända? / Bra text, S
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt