Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag knackar på din dörr


När du öppnar dörren så hoppas jag att allting

emellan oss två

ska bli som förr

Att du ska ha saknat mig med och vill ha mig tillbaka

Och det trots att jag har varit helt fel ute och betett mig

som en riktig amatör

den som inte har bejakat den kärlek som du ger

varje gång som du ler...


Jag knackar på din dörr

Knack, knack, knack

Men jag får inget svar

För det är ingen som öppnar och genast så börjar jag

att tänka

Vart kan hon nu bara vara någonstans

Och hon som alltid brukar att vara hemma

vid den här tiden

Kan det vara så att hon har träffat på någon annan?


Funderandes står jag där och knackar på din dörr

Knack, knack

medan jag torkar bort svetten ifrån pannan

då det här kan gå hur som helst

Bäst att jag håller tummarna

Bäst att jag nu koncentrerar mig och håller andan

Men helt i onödan då du ändå inte tycks vara hemma

för stunden...

Ken Cassel
9/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-09 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel