Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är sänd av Gud!


Så hon är här för att ge oss alla män

den ultimata kärleken

Ge oss alla ett riktigt liv med familj och allt

Men bara om vi ger oss hän och låter hon och familjen

få gå i första ledet

vilket hon räknar med helt iskallt

Och det är hon väl ändå väl värd att få, tycker jag

Denna underbara och förtjusande kvinna

som är sänd av Gud!

The End

SLUT

Ken Cassel
9/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-09 21:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst!
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel