Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sapfiska strofer, del 6


eldsvuren kärlek

Lavan från dig värmer, bedårar, hetar;

bara skriker, brinner upp av, i lågor;

ödet kräver sitt straff grymt, nåden givs ej;

ditt namn, eld tager


Levde, flödade i dig, nu i glöden,

snart i tusen partiklar stigna ur den;

litet svagt virvlande i, ovan molnen;

älskling, eldsvuren!




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-10 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran