Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Randi Måhl


Frost

 

Rostistelns hetta stillnat

Ängars dimmor klyvs i bitar

fallande kristaller

släcker glöden

svepande i vitt

 

© Linda C Hansson 

 

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-09-11 10:20



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Mycket bra diktat - få ord med starkt innehåll av vemod...
2012-10-01

  La Magnólia VIP

Vackert, med ett stänk av vemod ...
2012-09-29

    ej medlem längre
Så fina ord till något så vackert..
2012-09-15

  Lars Hedlin
Mycket fint
2012-09-13

    ej medlem längre
Åh så fint.
2012-09-13

  kerstin skriver VIP
en vacker lite sorgsen text som jag läser den, men det kan bero på min egen sinnesstämning ikväll.
tack för dina vackra ord!
2012-09-12

    maija tuori

Harmoniskt...vackert
2012-09-12

  Bo Himmelsbåge
Härlig bild och gnistrande, frostigt klar och underbar Dikt! kram
2012-09-12

  bittemi VIP
Det är så att jag längtar efter frosten vid läsningen denna vackra text
2012-09-12

    ADI Nehlin
vackert
2012-09-11

    ej medlem längre
Njutbara ord med en mjuk och vacker stämning.
2012-09-11

    ej medlem längre
Mycket vackert, ord tillika bild!
2012-09-11

  Änglaögon
Underbart vackra ord i denna!
2012-09-11

  Eva Helene VIP
Så fint i ord och bild, njuter.
2012-09-11

    Birgersdotter VIP
Som vanligt otroligt vackert och sprött
2012-09-11

  Järnkatten
Grymt vackert :)..
2012-09-11

  Anya VIP
Så vackert! Jaa snart är vi där och dina ord och bilden gör att det känns rofyllt och fint. Tack!
2012-09-11

    ej medlem längre
Helt Underbar
2012-09-11

  Quasimodo
En underbar bild och en text som lite vit oah kall ramar in!!
2012-09-11

    ej medlem längre
fin!..
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP