Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statusuppdatering

Har nu varit medlem på poeter.se i ett helt år!
Tänk vad tiden går snabbt ändå.

Orsaken från början att gå med här var helt enkelt med påtryckning från min närmaste vänkrets som tyckte att jag borde delge fler människor mina texter.
Och för det mesta har jag gillat att vara här och jag gillar verkligen när folk läser, applåderar och kommenterar på mina texter. Känns som om man lyckats att beröra någon och lysa upp?, väckt tankar hos personer och det gör mig alltid så innerligt glad.

Men nog med pladder!
jag kommer alltid fortsätta skriva så länge jag känner för det
ibland som terapi men oftast bara för jag har ord som bara måste få komma ut och uttrycka sig!

Lev väl!
/ Celticgirl




Övriga genrer av Celticgirl VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-10 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP