Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...typ så...nu...


Örnen har landat...


Om livet
Är en örn

Och jag
Är livet

Då har
Örnen landat

Tungt...





TT
(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 295 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-09-10 14:21



Bookmark and Share


    Max Poisé
Bara att resa sig igen! Bravo här!
2012-09-10

    Birgersdotter VIP
Styrkekram
2012-09-10

  bittemi VIP
Jag kan riktigt känna tyngden i dina ord! Hoppas den lättar snart!
2012-09-10

    ej medlem längre
*Kram*
2012-09-10

  wildah
Men snälla du! Du kommer att lätta din tyngd endera dagen och känna dig som vanligt igen, hoppfull och förväntansful det är jag övertygad om!
2012-09-10

  Chawa VIP
Ibland är det tungt - men det lättar när örnen får luft under vingarna igen...
I korthet väldigt fina ord!
2012-09-10

  inlovewithyou
Kunde jag skulle jag ge dig luft under vingarna så du landade mjukare.
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT