Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En katt

Han kommer till mig där jag sitter och skriver,
jamar
och hoppar upp på mitt skrivbord
Han kommer rakt i vägen för min skärm,
och jag får hans svans i ansiktet
Jag lyfter ner honom
i mitt knä
men han vill inte sitta där
Han hoppar upp på bordet igen
och lägger sig ner
bredvid denna gång
Och där får han ligga

En katt, min katt




Övriga genrer av Lilla Bambun
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-10 15:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är så de gör
de små gosingarna
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Bambun
Lilla Bambun