Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har en annan, men du älskar mig

Jag vet att du vet
att jag älskar dig
Du vet att jag vet
att du älskar mig

Men du är en annans
blott lånad mig för en natt
Men du kommer för alltid
att vara min stora skatt

Du vill ha henne kvar
och jag förstår
Du ska inte vara orolig
jag för alltid på backen att står

För jag vet
så sant som jag är en tjej
Att du
älskar mig




Bunden vers (Rim) av Lilla Bambun
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-28 21:40



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Nej, det här är inte kul.
2013-04-27

  erna frank
Att älska är inte lätt men du beskriver temat bra!!
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Bambun
Lilla Bambun