Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville ge hela världen till dig som förtjänar den

 

 

 

Jag kramade dig för hårt helt enkelt

och jag förstår nu varför du flydde

 

Det var aldrig min mening att nästan kväva dig

men jag var rädd att du skulle försvinna lika 

snabbt som du kom in i mitt liv och pulserade

 

Jag ville ge hela världen till dig som förtjänar den

Jag ville bara visa hur mycket du betyder för mig

Jag ville så mycket och det blev så fel,

så fel...

 




Fri vers av Kape
Läst 535 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-22 07:55



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Åh gud så bra beskrivet! Bokmärks!
2012-09-01

  eldkastare
förstår dig.
fint beskrivet, målar verkligen upp en bild.
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape