Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är för gammal för det här offentliga tänkte jag.

 

 

 

Och så stod vi där. Du och jag. Bytte mer saliv än ord. 
Jag är för gammal för det här offentliga tänkte jag samtidigt
som jag kände dina händer smeka min rygg och
din Byredo-doft viskade Uber till mig. 

Vi delade notan, delade natten, delade brunchen.
Sen gick du. Och nu känner jag mig halv. 
Men levande. Tack. 

 




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 762 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-06 13:57



Bookmark and Share


    mellifluous1
''din Byredo-doft viskade Uber till mig.''

Jag älskar den raden :')

/en av dom som du träffade på Paradiso för 3 veckor sen hehe
2017-10-03

  tildam
alltså åh!
2016-12-06

    ej medlem längre
Gillar!
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape