Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

50/50. Kompis.

 

 

 

- Två redbull vodka, tack. Sexor.
Sextio sekunder senare. 50/50. Riktig kompis.
- Bästa. Perfekt, tack så mycket. Dricks. 

Och sen.
Timmar senare.
När proceduren upprepats. Otaliga gånger.

Vad var det hon hette nu igen?
Det viktigaste är glömt. Nu.
Och i morgon. Fan. Som vanligt.
Tänker han tyst. Men säger högt.

Snubbel i hjärna och på dansgolv.
Tankar. Tankad. Ta-*hick*-n.....


MÖRKER. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-06 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape