Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är svårt att förstå sig på sig själv...

 

 

 

"Jag är en känslomänniska" och rader av förklaringar 
Skämmer bort med flera år av kärleksbesparingar

För att sedan inse att du inte är den rätta
Att det bara är känslor i stundes hetta

Det är svårt att förstå sig på sig själv ibland
när hjärtat ständigt sätts i kärleksbrand




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 477 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-10 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape