Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans med en liten ängel





Om jag

ställer mig på tå

når jag nästan

ända upp

till ditt hjärta

sade hon

och ställde sig

på mina tår


sedan dansade vi




Fri vers av Mygg
Läst 1259 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2009-04-29 23:08



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Åh, så underbart vackert! En otroligt, fantastiskt söt text!
2012-08-26

  aol
så ömt vackert vännen
2012-08-08

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2010-07-28

  Bibbi VIP
Kul verkligen.
2010-07-18

    ej medlem längre
Jag läste texten

Och bokmärkte den



+applåd
2010-07-12

    ej medlem längre
*applåderar*
2010-06-28

    Felttip
Fantastiskt!
2010-06-02

  Lady Alassa
Underbart bara tår
tåraktigaste dikt jaläst
2009-12-10

    Melona
mysmysgosgos
2009-05-04

    Jnåt
var du änglavakt? :-)
2009-05-01

  Carola Zettergren
Alldeles underbart!!!!!
2009-05-01

    ej medlem längre
Jag vet ju inte hur-men jag kan känna
Änglar är som vi så olika
Vissa ger vika

Texten ger mig en ide!
Försök aldrig nå
Dit du inte
Skulle


2009-05-01

  stenen/ Yv Ericsson
Detta är ju du:)
2009-04-30

  CRAIDLARN
En liten pärla hittade jag här! =) Tack
2009-04-30

    ej medlem längre
*ler hela dan*
2009-04-30

  berxper
Vilken söt dikt!!! Den är ju alldeles förtjusande!
2009-04-30

  Elin Katten Lo VIP
Bitter som jag börjar göra mig känd för att vara, åtminstone i mina kretsar - så kan jag inte sluta älska allt du skriver. Denna är så jävla fin, just för att den ser så fin ut på ytan, sen om man kopplar, vilket jag lyckades med nu. Då är det inte lika kul längre.
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg