Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOS







Så faller du

mina utsträckta

händer

förmår inte fånga


Så glider du

undan min sfär


Så väntar jag

när tidvattnet

vänder

blir vågorna långa


men du vet precis

var jag är












Fri vers av Mygg
Läst 792 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-09-23 19:59



Bookmark and Share


  Miss Mod
Att finnas kvar...härligt.
2009-09-27

  Lyckohäxan Enediel
Den här storgillar jag verkligen...den ger mig en väldigt varm känsla av trygghet även i frånvaro...ja det känns bra att läsa :)
2009-09-27

  stenen/ Yv Ericsson
Att försöka hjälpa någon som faller, förlora greppet. Men endå alltid vänta trots svårigheter. vänta som en riktig vän.
2009-09-25

    Melona
den här känns.
2009-09-25

    ej medlem längre
Så vackert -så svårfångat vackert!
En text att läsa för de som vill veta vad posi är!
2009-09-23

  etthjärtaäralltidrött
Som ett löfte
att aldrig överge.

Fint!
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg