Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tapetblommas berättelse




Idag är en sådan dag

då väggarnas minnen

gör sig påminda


Idag är en sådan dag

då rummet sluter sig

runt mig och suckar


Idag är en sådan dag

då jag måste lyssna

till väggars språk


Idag är








Fri vers av Mygg
Läst 978 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-01-30 10:29



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
texten berörde mig! bra skrivet
2011-07-23

  Eva Langrath VIP
Så vacker du beskriver en skörhetsdag. Tack
2011-06-13

  Carola Zettergren
Mycket bra, den här tapetblomman sparar jag! Applåder!
2010-05-07

    ej medlem längre
Ja sannerligen! idag är- skulle för min del kunna tillägga en djupt melankolisk rad.... men jag säger i stället att jag saknar dig Myggosof.
2010-05-06

  Staffan Welroos VIP
riktigt snyggt!
2010-03-16

  aol
vackert berörande
2010-02-28

  Rosen VIP
Dagar när man bara är, stannar upp och lyssnar till innestängda minnen som talar till en, dagar som etsar sig fast och ligger kvar länge...liksom din text!
gillas!
2010-02-21

  Miss Mod
När väggar talar...tack, för Din text.
2010-01-30

  Catharina Edin VIP
Mycket finstämt; berörande.
2010-01-30

  Elin Katten Lo VIP
Jag blev melankolisk nu. Påminner mig om lite olika saker. Framförallt hur stark och fantastisk du är, sedan lite annat men det berättar jag inte.
Tack!
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg