Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med andra ord





Han sade att hon

förvånade honom


Han trodde hon var

tåligare än så


Hon tänkte att han

menar nog förlåt


och reste sig upp

för att gå





Fri vers av Mygg
Läst 690 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-01-08 17:54



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
ja... tragikomiskt, som jag uppfattar det.
2010-03-16

  Rosen VIP
här blandas skuld, förväntan och förlåtelse
och uppenbart är det hon
som tar kontrollen, innan hon går...
2010-01-12

  stenen/ Yv Ericsson
han sade för sin egen skull; att hon förvånade honom
han ville för sitt egos skull; tro att hon va tåligare

hon trodde för att hon ville tro; att han menade förlåt


i slutänden va det hon; som förlät alltihopa

och gick vidare.

medans han; stod kvar som det fån han va.
2010-01-09

  Elin Katten Lo VIP
Uppenbart vem som går segrande därifrån.
Han säger och "spelar teater".
Hon tänker och förstår även det största monstret.

Tyder på: Värme och ett enormt hjärta. Tack.
2010-01-09

    ej medlem längre
Springa efter är alltid en fråga om kondition!
2010-01-09

  TrollTörnTrappan VIP
Jo, så går det när kritik och önskan och skuld och förväntan blandas hej vilt som vi så ofta gör - särskilt tydligt i din poesi!
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg