Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skölj oss intill




Kanske är vi

bara två sandkorn

bland alla de andra

men ligger vi

tillräckligt nära

nås vi av samma våg




Fri vers av Mygg
Läst 668 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-09-25 01:06



Bookmark and Share


  berxper
Vilket litet guldkorn du har skrivit! Otroligt vackert och romantiskt!
2011-04-04

    ej medlem längre
Många korn av sanning i denna sköljande njutning!
2009-09-29

  Miss Mod
Har saknat Dig, känner jag i dessa rader.
2009-09-27

    Jnåt
du är en stor liten filosof!
2009-09-26

  TrollTörnTrappan VIP
Fantastiskt, din mest komplexa enkelhet!

Jo, det är ju stort, att få dela samma skölj. För vågorna kommer blott en åt gången, medan sanden ligger där hela tiden...

Fast snarare handlar det nog om lyckan i att inte behöva skiljas åt...?
2009-09-25

  stenen/ Yv Ericsson
Så otroligt skön pesi.
Även ett litet sandkorn kan sköljas med, av kärlekens våg, kanske?
2009-09-25

  Elin Katten Lo VIP
Hur fan gör du för att få in rytmen på det viset, så att man blir tagen av att man tappar andan när man når sista raden? Jag förstår inte. Men Mygg, jag vet hur jävla bra du är - så, det förklarar ju faktiskt saken.
2009-09-25

  cherryblossom
haha fan va gulligt
2009-09-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
en skön tanke
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg