Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i smeten




De trängs lite

därinne

(tankarna)

trasslas ihop

byter plats och

betydelse

låter sig inte

förstås


De trängs lite

därinne

(tankarna)

och mitt ibland

dem finns



(du)





Fri vers av Mygg
Läst 670 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-10-09 08:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så myggofil text-kan bara älskas!
2009-10-16

  Miss Mod
Någon finns, alltid där.
2009-10-10

  stenen/ Yv Ericsson
Ja, trångbott blir det..finns där plats av kärlek, kanske?
2009-10-09

  Elin Katten Lo VIP
å


var det enda jag fick ur mig.
2009-10-09

  Fredrik Stillesjö
Hej Mygg!

Fin, gillar mest den sista strofen:"De trängs lite

därinne

tankarna

och mitt ibland

dem finns

du"

Hatten av. Hälsar Fredrik
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg