Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas att ni mig förlåter att jag står här och gråter


Så var nu så snälla att lämna mig lite ifred

tills jag har kunnat smälta allt det

som har hänt den senaste tiden

Men sen när jag har hunnit bearbetat allt det här

så hör jag av mig

då ni alla är åter välkomna åter


Ibland måste man få lite tid för sig själv

Kunna tänka och känna efter lite

Fundera lite

Och det oavsett vad som har hänt

Och det behöver inte ens ha hänt någonting

för att man ibland

ska sökar upp sin ensamhet i enskildhet

Bara få lite lugn och ro helt enkelt...


Men jag skulle inte tro det

För kan ni inte se att jag bara står här och skrattar

medan jag gråter

Glädjetårar

Men jag hoppas att ni nu ändå mig förlåter, för detta

lilla busiga tilltag...

Ken Cassel
10/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-10 18:57



Bookmark and Share


  Harriette
...så skönt det bara var tårar av glädje...
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel