Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för inspirationen ;)


senza stimoli(fri senryu)

tu sei colà,


canto degli uccelli,


silenzio qua




"you are there,


birdsong, daybreak,


here silence




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-10 19:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ord...vackra som smycken är dom.
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran