Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vad du behöver kvinna


För det bara lyser om dig ju om att du är grinig

och riktigt sur

Har väl inte fått till det på länge, antar jag

Så du behöver lite kärlek, min älskade vän

Kanske ett litet stick i pälsen

Kanske en liten tjur som en själv

Den som är hårdhänt men ändå ödmjuk och snäll

i sängen

Och nu så börjar vi om den här refrängen

Jag vet vad du behöver kvinna

Du behöver mig

Älskar dig!

Ken Cassel
10/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-10 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel