Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dig nog!


För var det inte du som körde förbi i din bil

förbi bussen som jag just nu sitter i

Jo, jag såg dig nog köra över gatan, Harmoni

då du såg ut att vara lika lycklig och fri

som ett litet hounungsbi..


Jag såg dig nog gå på perrongen på tunnelbanan

Eller var det på pendeltåget

Eller var det i din bil

Eller var det på flyget

Har jag missat någonting

Men var det inte dig som jag bara såg?

Men svara mig nu då!

Eller kör du med en sådan där dålig stil och bara

vägrar att erkänna

att det var dig som jag såg?!

Ken Cassel
10/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-10 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel