Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längre bort

Ballongerna är
tomma på luft,

ligger litet varstans-
skrynkliga,
sorgliga,
i forna
poser,

platta; de som var
så glada;

allting var fullt
av ljud och skratt,

..varma känslor-

som var där, på sin väg
någon annanstans-

efter ett tag..

..det var verkligen
en härlig fest..

..sedan hade alla
gått-

vi skulle resa
åt olika håll-

jag kom tillbaka ensam;

jag, som ville längre bort..




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-10 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran