Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För den du är

*

du ville bli sedd
för den du är
känna samhörighet
med någon här

*

i hopplöshetens stund
någon att torka
dina tårar
ge dig styrkan att orka

*

bli älskad
för den du är
känna dig levande
din korta tid här

*




Fri vers av Freeman
Läst 691 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-11 01:43



Bookmark and Share


  ia VIP
Att synas, är att finnas.
Att låta sig se
Är att leva

Så innerliga ord
Vackert
2012-11-02

  harriet
Väldigt vackert. Gillas skarpt!
2012-09-13

  Eva Langrath VIP
Vacker formulering om vår djupa önskan att bli älskad för just den vi är.
2012-09-11

  Frökenfanny
Du kan då sätta ord på allt, och få det att rimma och
"låta" snyggt också!
2012-09-11

    ej medlem längre
En innerlig mänsklig önskan

var vi än må befinna oss ....


mycket vackert framförd här ...
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman