Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i morgondimman(haiku)


tjock morgondimma,


sol gäspande upp i dal,


myran arbetar




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-11 10:55



Bookmark and Share


  AgnesP
Så fin.
2012-09-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Se det STORA
i de lilla denna
versen jag gilla!
2012-09-11

  kråkan VIP
..enkelt vackert..gillar!
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran