Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
italienska, åh...


senza tu(senryu)


io passo il tempo-


cosa posso scrivere-


senza tu qui





"utan dig"


tiden går till-


vad ska jag skriva-


utan dig här




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-11 11:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som lever på ett språk som kittlar alla sinnen.
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran