Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför inte prata

 

 

ska vi prata om hur man sårar varandra, eller ska vi prata om hur ord träffar gamla sår så det känns som om den andre sårar?

 

ska vi prata över huvud taget alls

om allt utgår från en krigsarena

 

ska vi vara vi alls

om vi inte vårdar osset

 

ska osset tas med alls

i frågan om sårade egon

 

ska vi prata om hur man sårar varandra

 

så har jag några bra tips som fungerar bra på mig

om det är det du vill

även några som fungerar bra på dig

om det är det du vill

även några som skulle vara intressant att få veta

om det är sårande eller ej

 

ska vi prata om att såra varandra, eller ska vi prata om det

som är viktigt

 

varför inte prata om det som gör gott

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-11 11:25



Bookmark and Share


  PPQ
så stark och så hög igenkänningsfaktor
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri