Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som motvikt till en annan titel, nyligen publicerad...


Verbalt finlir !

Verbalt finlir !

När man smeker fram orden
dukar sött fram på borden

oförargligt

kanske nostalgiskt

men inte erbarmligt

eller frenetiskt


man kör mjuka svängen
rena gobelängen

changdobelt

rentav.. nobelt

softar till det
för att man vet
att det är sammet
mitt i allt glammet

en verbal siesta
ödmjuk för de flesta
sensibelt och
skumgummiartat
förskönat och
storartat

en ljuvlig och mild ordlina
som solen månde skina
så len som babyhuden
av bomull helt "luden"........

------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-12 12:49



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Gillar motvikter och lent uppror mot det hårda.
2012-09-12

  aol
gillas Mats togs emot med ett stort leende,
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska