Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jasså, du skriver på det där sättet


Och du på det

Själv så skriver jag på det här sättet


Så den ena skriver si och den andra skriver så

Så alla vi poeter tycks skriva på olika sätt ändå

Och jag undrar nu vad det kan bero på

För kan det vara så att vi alla är olika i våra tankesätt

när vi skriver ner våran poesi

I vilket fall som helst

Fortsätt att skriva och släpp dig själv fri...

Ken Cassel
11/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-11 14:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fortsätt du också...
2012-09-11

    ej medlem längre
Jag är ingen poet, inte du heller. Annars är allt bra.
2012-09-11

    ej medlem längre
Bra Ken ....
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel