Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör allt i min makt


för att hela världen ska tycka om varandra

Krama om varandra

Och det oavsett kön och hudfärg

För jag hoppas att hela världen en dag ska kunna samsas

tillsammans

då vi alla har slutigt en evig pakt av fred

För det är något som jag mer än gärna

kan leva med

Skriva under på!

Ken Cassel
11/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-11 15:48



Bookmark and Share


  Harriette
Jag skriver gärna under på det jag ock...
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel