Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris ifrån noll sju


En fånges samvetskval!


Här är man ensam inlåst med sina samvetskval

Det jag har gjort trodde jag var rätt?!

Så nu känns det som om jag ska straffas för något

som är helt fel

Och som det ser ut nu så måste jag från och med nu

börja att leva med det


Kanske det är så att jag är dum i huvudet, då jag tror på gott

och är naiv

Men det är så som jag själv har lärt mig att det är

något fint

Och därför så står jag här nu vid korset och ber om hjälp

Så om det nu finns någon Gud däruppe?!

Varsågod och kom ner då, så är du snäll

För jag är i nöd

Så nu måste du ge mig hela ditt stöd

För annars kommer jag att få leva på vatten och bröd

under en lång tid framöver

Så snälla du?!

Det är inte det som jag behöver

Inte nu när jag har kommit så här långt med kärleken

och lyckan

Så det är det sista som jag vill ha just nu är livet

i en liten ask bakom en mur

Men som det nu ser ut, så är det redan kört

Min vanliga otur...

Ken Cassel
16/1-07-11/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-11 16:08



Bookmark and Share


    annalöfqvist
fint skrivit.... många tankar fick jag annalöfqvist
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel