Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att falla i en en fälla är inte så svårt


Och allra helst om den är riktigt övertygande

För man har inte en chans

För man faller genast in i en romans i hopp om

att det finns en chans till en

helt underbar romans

Man går där och drömmer

Man drömmer sig bort där fantasier blir till verklighet

Men själv så måste jag bara ha blivit helt blind

I alla fall för stunden

För vi passade verkligen inte ihop

Så nu är jag åter ensam och kan inte få en endaste

liten blund om natten

Känner mig så förlorad som om jag inte finns till

Känner mig lika ensam som katten som smyger sig

runtomkring

på natten i fullmånens sken

Strövar omkring

Känner mig bara som något som man inte behöver

Bara något spill

En som ingen behöver

Inte konstigt då att mitt hjärta ständigt bara blöder...


Att falla i en fälla är det inte så svårt att göra

En kärleksfälla då man var dum nog att spetsa sitt ena öra

för att höra vad hon hade att komma med

Men allt var bara en enda stor lögn

Typiskt

Så när sanningen kom fram ville jag inte med henne

längre leva

eller att ha att göra med

Så jag gjorde slut

Hellre det än ett liv i ensamhet i tvåsamhet

Det som jag nu hade fått känna på under en

sån lång tid...

Ken Cassel
11/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-11 16:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant bättre arr vara ensam
än ensam när man är två
2012-09-11

  Lynx63 VIP
Snyft så sorglig du där.
Du skulle behöva en liten kisse.
KRAM
2012-09-11

    ej medlem längre
Yes only love can break your heart......
try to be sure right from the start!
Lider med dig vännen.
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel