Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal goding!


Ju fler vi är tillsammans, tillsammans, tillsammans

Ju fler vi är tillsammans, ju gladare vi alla bara bli

Surrar då för varandra som små bin vid kupan

Den ena lyckligare, den andra mera fri

Allesammans i full blom och i full harmoni

För dina vänner är mina vänner

Och mina vänner

är dina vänner

Så ju fler vi är tillsammans ju gladare vi alla bara bli...

Hihi..

En gammal goding!

Ken Cassel
11/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-11 17:12



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
hahaha så gammal är ja inte.
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel