Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlighet!


Under dina djupaste drömmar, så döljer sig

en hemlighet

En som ingen annan känner till

För inte ens du vet

För den bara ligger där och slumrar helt latent

Väntar på att få vakna upp

Väcka dig till liv


Och när du ligger där och sover så händer det ibland

att den dyker upp för en kort sekund

Men man kan inte vara allt för säker

För på sista tiden har du ju inte fått en endaste blund

Och en kort sekund är ju inte en

så speciellt lång stund

Men fortsätt att drömma

För en dag så kommer du att komma på det

Och när du har kommit på det, så kommer du aldrig mer

någonsin att glömma...

En hemlighet!

Ken Cassel
11/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-11 18:02



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Så nyfiken man blev :)
2012-09-12

  anits VIP
Det är aldrig fel att drömma
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel