Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kostar att leva


För det mesta kostar på sig

För ingenting är gratis

Inte mer än att titta på de så fina tjejerna

i alla fall

De med alla de där goda grejerna

För att bli tillsammans med en av dem är inte gratis

Har aldrig varit och kommer hellre aldrig att bli

Så oavsett vad

Gör allting i din makt för att ständigt skina upp

lycklig och glad

Få dig att känna dig riktigt fri

För det är knappast någon annan som kommer

att försöka att varje dag

försöka göra din dag

Få dig att skina upp som en sol

Få dig att känna dig riktigt cool...


Det kostar att leva

Fråga bara Adam vilket pris han fick betala

på grund av Eva

Från odödlig till dödlig!

Hihihi...

Ken Cassel
11/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-11 19:05



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
KEN....
Livet är dyrt och heligt vet du väl.
2012-09-11

    ej medlem längre
http://www.youtube.com/watch?v=PLRcnT_seM0

2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel