Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYRIEN


Vi vet vart vi alla är på väg någonstans

Härifrån

För där som vi har varit har de bara försökt

att döda oss alla

eller hjärntvätta oss

genom att försätta oss alla i trance

Få oss ur balans

Men inte en chans

Inte en chans att vi skulle låta de få indoktrinera

oss alla med våld

med all möjlig och omöjlig skit

Ingen Hit

Så därför är vi nu flyktingar på väg till ett annat land

Sorgligt nog...


Vi vet vart vi är på väg någonstans

Härifrån...

Ken Cassel
11/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-11 19:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strong words, mate!

(Greetings from Greece,
there on a long vacation)

/Crille
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel