Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglar fram på ett öppet hav


Har inte bråttom till någonting

Tar det mesta med ro för klockan existerar inte ens

härute

För härute finns bara dag som natt tillsammans med

den så vilda naturen

Och miljövänliga som vi är så är det endast vinden

som vi har som krav

för att ta oss fram över böljan den blå, medan solen

så vackert bara skiner på

Eller så bara stormar det

Hej och hå!

Kaptenen säger

Nu måste du gira, för titta vilken jättevåg

Den där vågen måste du bara försöka att undvika

för annars vet vi ju inte hur det

kommer att gå …?!


Åh, vilken tur vi hade där Kaptenen

För det där var riktigt nära

Ja, jag kunde se för mitt inre hur mitt liv bara passera revy

där jag tog farväl av alla mina

nära och kära...

Seglar fram på ett öppet hav!

Ken Cassel
11/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-11 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Ken!
2012-09-12

  anits VIP
En fin berättelse du skrivit här
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel