Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar under hösten


Kvällsönskan

Jag ser upp mot natthimlen
men låter någon annan berätta om

stjärnornas bleka leenden

Jag ser vindar krocka
och ber någon skriva
toner till dess framfart

älvorna dansar på ängen
jag ber dig måla dem in
i mitt hjärta

vill minnas dina penseldrag




Fri vers av Maiah VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-11 22:40



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbart vacker text att falla in i och njuta av.
2012-09-14

  Siggesdotter
Du fångar något djupt och viktigt - att kunna förundras! Och jag fylls av frid av ro och tillit - TACK!
2012-09-12

  Lars Hedlin
Gillar det här! :)
2012-09-12

  Anna*
Aaagghhh, så vackert! Speciellt slutet =0)
2012-09-12

  Niclas Petersson VIP
Höstvackert. Känslosamt. Starkt. En av dina bästa.
Gillar. Mycket.
Bokmärks.
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP