Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anständigheten i ett nötskal


Släpp hellre lös på alla dina tyglar, så är du snäll

Ja, släpp bara lös dig själv och bara va

den du egentligen är

Den där spontana fånen som jag håller

så otroligt kär

Den som man inte kan läsa av i första taget

Den där nyckfulla

Den där kärleksfulla

Så kom nu ut ur ditt skal, så ska jag visa dig saker

som du aldrig har sett eller ens

drömt om förut

Och det handlar absolut inte om att knulla

Det handlar om så mycket mer än så

din lilla dumsnut...

Anständigheten i ett nötskal!

Ken Cassel
11/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-11 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Charmigt!
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel