Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan är dålig


för jag får ingen kontakt med dig

För hur jag än försöker att locka fram ett skratt hos dig

så får jag inget gensvar

Så trots att vi är två stycken här, så känns det som om jag är

ensam kvar här

Så nu har jag börjat att tröttna och tappa hoppet

om våran kärlek

Börjat att bli lite tvär

Och det bara för att du beter sig sådär frånvarande

och konstigt

Så jag vet inte längre om jag älskar dig

Dig som jag annars håller så otroligt kär

För det som jag behöver är ett riktigt bra förhållande

där en själslig inre makt finns

En makt som håller oss tillsammans i vått och torrt

där vi förstår oss på varann

För så fort man ser att den ena har det kämpigt

eller mår dåligt

så hjälper man genast till att ro in den så gungande båten

in till land

För så fort någon av oss behöver lite hjälp, så ska man

bara automatiskt räcka fram

sin ena hand

Och det utan att tveka...

Känslan är dålig, för jag får ingen kontakt med dig!

Ken Cassel
11/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-11 23:47



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP

Tålamod vännen.
Inte bli så frustrerad.
KRAM
2012-09-12

    ej medlem längre
Svårt mannen!
2012-09-12

  Rise Little One
Det låter verkligen inget vidare ;)
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel