Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

come perle ( tanka )





tua parole,


mi fai innamorare-


é poesia;


sento di conoscerti-


come perle più belle



"like pearls"

your words,

make me fall in love-

they are poetry;

I think I know how to call them-

like most beautiful pearls, are they





Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-12 01:50



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord kan pärla in
till en likt en sjö
för vissa ord
skulle man bara
kunna dö, och
Du vet var och
hur man dem
bäst kan strö!
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran