Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag hade behövt dej nu...jag hade behövt dej här nu...


Jag har en vän 2...


Jag har en vän
En vän som jag saknar
En vän som kom
Men som gick igen
Utan att säga
Vad hon egentligen ville

Jag hade en vän
Jag har en vän
Som jag saknar

Jag har en vän
Som jag ville
Ha hos mej

Nu...





TT
/(HSGK)

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 451 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-09-12 09:06



Bookmark and Share


  prinscess VIP
stark längtan efter någon som verkar stå dig nära
2012-09-25

    ej medlem längre
nåh.. en vän som är saknad. fint skrivet.
2012-09-18

  Ninananonia VIP
Berör...
2012-09-17

  erna frank
Man har en vän--- men vänner försvinner.
En del av livet!
2012-09-12

    ej medlem längre
En vän är inget som man får en vän är något som man skaffar sig i livet så är det så få inte något utan skaffa di det med att vara en sann vän själv så så
2012-09-12

    ADI Nehlin
längtan..hoppas det blir så
2012-09-12

    ej medlem längre
Underbart rörande och vemodiga ord.
2012-09-12

  Chawa VIP
Må din önskan gå i uppfyllelse!
Ibland står vi nära - ibland längre ifrån.
Må ditt snart bli till NU!
2012-09-12

    Max Poisé
Vänner ska vara nära...
2012-09-12

  Angeldust
Fin @-}--
2012-09-12

  Hanna Mari Wallin
vacker skrivet i skörhet och längtan...
2012-09-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så det är här
för de flesta
man längtar
alltid efter sin
nästa den bästa!
Jag bara att hoppas
att den Dig snart
skall gästa...
2012-09-12

  kråkan VIP
..ärligt..sårbart och vackert!
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT