Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta kajor

Svarta kajor
skriver orden
med flaxande vingar

formar bokstäver
som blåsten bär
mellan trädtopparna


Blått är himmelsarket
där de som kan flyga
formar berättelsen

men sången från havet
som kommer med vinden
saknar alla färger




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-12 13:59



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
människor som inte förstår poesi borde inte kommentera, underbart alstrat
2012-10-24

  Kim VIP
Hm, jag tror nog all energi har en färg...
2012-09-24

    Shush
Ett ovanligt och mycket vackert slut! Rubriken drog mig till texten, precis i min smak.
2012-09-16

    ej medlem längre
Fint diktat!
2012-09-13

  Börje Larsson
saknar alla, eller innehåller alla....bra!
2012-09-13

  Daniel_78 VIP
tycker mycket om denna! raderna rör sig så mjukt.
2012-09-12

    ej medlem längre
Jag finner en vemodig känsla i dina ord...och ett sökande. Det är finstämt och vackert.
2012-09-12

  Minkki VIP
originellt
2012-09-12

  Ingela Svenson VIP
Kajorna formar sina flockar till egna väsen här i Varberg, det är alltid lika spännande att se dem!
2012-09-12

    ej medlem längre
Härlig denna! Mycket bra!
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP