Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det verkligen sant


Vill du verkligen lämna mig ensam med ett öppet sår

efter allt det som jag har gjort

för att vi ska ha det bra

Så tydligen kan du aldrig vara riktigt nöjd och glad

Utan bara vill ha mer och mer

Mersmak kallas det visst

Mycket vill ha mer


Ja, det är verkligen sant

Det är verkligen dig som jag älskar

och håller av

Den som jag håller så kär

Mitt liv, mitt allt

Så vad är det mer som du begär?


Begär du ett under för att vårt förhållande

inte ska gå sönder?

Vad är det då som är fel?

Om jag nu inte frågar, får jag väl aldrig något svar

Så tala nu om, för annars kanske det är jag

som drar

För att kunna prata med varann utan att sticka huvudet

i sanden är A och O

Att kunna slippa känna oro över det som har sagts

Kom så slår vi en pakt, du och jag

Att för alltid vara vänner, oavsett vad som händer

För om vi älskar varann, måste vi kunna lita

på varandra

Det bara är så

Så vi tar en dag i sänder...

Är det verkligen sant att du kommer att lämna mig?!


Ken Cassel
12/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-12 18:43



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
BLLLLLLLLLLLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSsss
KRAM KRAM KRAM KRAM
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel