Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pinions; vingar, vingspetsar


pines wave off(haiku)


pinions, pine cones;


autumn blows in pine forests;


pines wave off summer




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-12 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Can you hear it?
2012-09-13

    ADI Nehlin
liten fin text som känns
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran