Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(från engelska ramsan med " Peter Piper" inspirationen vet inga gränser idag..)


Hacke Hackspett hackade

Hacke Hackspett hackade

ett större och större hål

i trädet- ett hål hackade

Hacke Hackspett i trädet.

Vad hände med hålet

Hacke hackade i trädet,

var finns det nu?!

Är det det som är trädets

hålighet nu?

Är det de små bitar av

trädet, som ligger runt

trädet på marken?

Vad hände med hålet

Hacke Hackspett hackade

i trädet, vart tog det vägen;

det undrade Hacke själv

också, när han var

klar- det fanns

ingenting kvar

av hålet!?




Prosa (Fabel/Saga) av Tarantaran
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-12 20:53



Bookmark and Share


  HelenaW
Hahaha.. kul...
2012-09-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att hacka
bort ett hål
är ju att ta kål
på det som var
och sen vet ju
varken man själv
eller nå´n annan
var man det har...
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran