Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt i kaoset; iaf lite rätt var det nog


rätt

 

 

 

det finns orättvisor visa i sin orätt

och det finns visor om rättvisor på andra sätt

det finns orätta sätt och det finns rätta vis

det finns på sätt och vis ganska många rätt

 

det finns felvisor och det finns aviga sånger

och det finns ånger och felvisade tongångar

det finns rätt och slätt mer än så att visa

än det finns av det som redan visats och setts

 

det finns inget att visa som kan kallas lätt

och det finns nog mer rätt än det finns sätt

att visa det på

 

är det så underligt att det blir fel då

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-13 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri