Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är 'jobbig' - okvädesjobbig är vad jag är. Ja jo jag vet.


ja jo jag vet; plogar ska man akta sig för

 

 


Åsikter, utsikter, avsikter.

 

ser ett Ansikte utan närvaro

Insikter; ursäkter.

 

Besiktar åsikter, och ansikte oskyldigt.
Förstärker insikter.

Inga ursäkter.

 

Inga ursäkter är giltiga om ingen förståelse finns
speciellt inte om ursäkterna kommer i förväg

och absolut inte om ingen förändring sker


*


som bondens plog
som skogsbondens röjning
som plogbilens framfartsplogande



för att skapa väg för det som
komma skall

 

(vad var det du ville
medan tiden gick
och medan drömmarna banade väg)


 

är det nu jag ska be om ursäkt
för vad

 

för vad
när jag gjort som du sa

och inte ens varit annat
än mig själv

 

kråkan på plogvallen bligande på färderna i lag och rätt
korpen med korpskallen i kaoset mellan världarna
kolibrin med humhummet och trallen - värdena

 

som vandrar mellan ont och gott

 

(vad var det du ville)

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-13 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri