Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stålstjärna; en tänkt utsmyckning som kommer igen i drömmar ibland


Stålstjärna; rostigare än min kinds smycke

 

Genom märg denna ståltaggsbesatta tråd rostigare än min kinds smycke efter en utestängd sommar. Jag hörde inte varningen och jag hörde inte skriken och inte när larmet gick. Genom märg denna ståltaggsbesatta tråd trotsigare än min krafts sista visade dödskamp. Ryckningen som gör att själen lossnar och äntligen kan vandra vidare efter lång tuff instängd kamp.

 

 

Jag bara såg när träden välte. Jag bara hörde när rötterna tjöt i panik efter jorden och skyddet och näringen. Jag bara såg när träden välte.

Jag bara stod och såg på... medan världarna berättade i ord jag inte förstod och medan stormarna skulle ha varit milda och blixtarna värmande och jag kunde inte höra hur världarna bestämde och jag hörde inte varningen och jag hörde inte skriken och inte när lamet gick.

 

Genom märg denna ståltaggsbesatta tråd rostigare än min kinds smycke efter en utestängd sommar.

 

Jag bara såg när träden välte. Jag bara hörde när rötterna tjöt i panik efter jorden.
Förlåt. Jag hörde inte varningen.

och inga korpar hemma

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Pot Pourri
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-13 09:44



Bookmark and Share


  PPQ
här känns det som du träffar mitt i prick
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri